Skann datamaskinen din etter viktige dokumenter

Kaspersky Password Manager sparer tid for deg ved å skanne etter filer som kan inneholde sensitiv informasjon på enheten din. Programmet søker etter JPEG-, PNG-, BMP- og PDF-filer som inneholder tekst. Filene som blir funnet under dette søket analyseres og tildeles kategorier: Pass (legitimasjon), førerkort og bankkort. Du kan se søkeresultatene, velge hvilke dokumenter som skal legges til i hvelvet og endre dokumentkategoriene.

Kaspersky Password Manager støtter følgende dokumentkategorier:

Under søket vil Kaspersky Password Manager hoppe over PDF-filer som er større enn 20 MB, bilder som er større enn 100 MB, og bilder med en oppløsning på under 256 x 256 piksler eller høyere enn 40 megapiksler.

Kaspersky Password Manager optimaliserer filer før de legges inn i hvelvet. Store filer komprimeres: den endelige størrelsen til et dokument i hvelvet er maks 6 MB. PNG- og BMP-bilder konverteres til JPEG-format.

Når et dokument legges til i hvelvet, vil Kaspersky Password Manager minne deg på å slette den opprinnelige filen fra enheten av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis du trenger dokumenter fra hvelvet, kan du når som helst eksportere dem til enheten din.

Skann datamaskinen din etter viktige dokumenter